Головна » 2018 » Лютий » 13

Вдосконалення інформаційних технологій займає важливе місце серед численних нових напрямів розвитку освіти. Воно націлене на розвиток шкільної інфраструктури, а саме на інформаційне середовище навчального закладу, що припускає впровадження і ефективне використання нових інформаційних сервісів.

Проект з умовною назвою «Віртуальна учительська» педагогічні працівники   КЗ СЗШ 44 активно почали із цього навчального року, в наступному - планується його поширення. Сайт-навігатор «Віртуальна учительська КЗ СЗШ №44» функціонує в поєднанні з організацією співпраці педпраівників школи у середовищі Classroom ВУ КЗ СЗШ №44.

Можна виділити такі переваги використання цієї форми організації взаємодії між учителями і адміністр ... Читати далі »

Переглядів: 1816 | Додав: umni4ka | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (2)

Навчаючись дистанційно на курсі  "Додатки Google у професійній діяльності викладача/адміністрації ЗО",  опановуючи нові знання, познайомилась ще з одним цікавим сервісом Padlet.

Padlet відносят до категорії так званих "білих дошок", тобто інструментів для спільної роботи на певному віртуальному просторі.
Це онлайн сервіс, який надає інтерактивну екранну дошку, на якій можна писати або вставляти об’єкти (текст, графічні зображення, мультимедійні файли, посилання на сторінки Інтернет, замітки). Можна створювати, видаляти, редагувати і переміщати кожного із створених об’єктів на дошці, наче маєте справу з липучками.

А оскільки на цей час було актуальним питання «Прозорості та інформаційної відк ... Читати далі »

Переглядів: 1283 | Додав: umni4ka | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (0)