Головна » 2017 » Листопад » 6 » "Маємо навчити вчителів, створити новий освітній простір і привести в школи сучасні технології"
22:47
"Маємо навчити вчителів, створити новий освітній простір і привести в школи сучасні технології"

Ось і закінчились осінні канікули. Поки учні відпочивали, педагоги школи продовжували навчатись.

Дехто став учасником жовтневого інтернет-марафону «Інноваційні технології та методики освіти» від  ВГ «Основа». Заради підвищення своєї педагогічної майстерності вчителі долучилися  до вебінарів на різні теми: «Використання інформаційно-компютерних систем у процесі управління Новою українською школою», "Технології Web-2.0 та інтернет-сервіси для педагогів", "Створення віртуальних класів за допомогою LearningApp" та інші.

Дистанційний курс "Сайт як педагогічний органайзер вчителя" навчив використовувати хмаро орієнтовані технології для організації он-лайн навчання, перевернутого навчання. А дехто  пройшов навчання першого тижня дистанційного курсу «Критичне мислення для освітян».  Сподіваємось, що запропонований курс дозволить  краще опанувати стратегії та процедури критичного мислення, що дасть змогу підвищити особистісну ефективність та успішність ухвалених рішень. Ознайомлення з теорією та методикою навчання критичного мислення посилить методологічну підготовку й сприятиме успішності викладацької діяльності, а, можливо, розробити власні методики навчання, засновані на теорії розвитку критичного мислення.

Переглядів: 1434 | Додав: umni4ka | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 2
2 Вольха  
Дуже зручний та корисний у використанні сервіс LearningApps дозволяє розробити цікаві для учнів інтерактивні вправи. Мобільний додаток Plickers для вчителів також стає у нагоді  та допомагає влаштовувати опитування прямо у класі. 

1 sadmechtu1961  
Цікавий і корисний курс "Критичне мислення для освітян". Уже дізнались, яка найважливіша ознака критично мислячої особистості, яку мораль варто винести із суперечки між Платоном та Діогеном Синопським щодо визначення поняття "людина"...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]