Головна » 2011 » Січень » 13 » Роз'яснення щодо нового положення про атестацію
12:30
Роз'яснення щодо нового положення про атестацію

Міністерсто освіти і науки України звертає увагу керівників місцевих органів управління освітою, керівників навчальних закладів, голів та членів атестаційних комісій, що кваліфікаційні категорії (тарифні розряди), присвоєні за результатами попередніх атестацій, зберігаються протягом терміну, на який вони були присвоєні.

Педагогічні звання, присвоєні до набрання чинності Типовим положенням, вважаються такими, що присвоєні безстроково, як це передбачено п. 5.7. цього Типового положення.

Педагогічні працівники, яких до 20 жовтня 2010 року внесено до списків осіб для проходження позачергової атестації з метою підвищення кваліфікаційної категорії, проходять атестацію незалежно від терміну, який минув після присвоєння їм кваліфікаційної категорії за результатами попередньої атестації.

 Роз'яснення щодо нового положення про атестацію:

"Лист МОНУ від 06.01.2011 №1-9/6 " Про застосування Типового положення про атестацію педагогічних працівників"

Як пройти атестацію: поради психолога

Переглядів: 3410 | Додав: umni4ka | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 6
6 Тетяна  
Чи може викладач проходити атестацію, якщо він не подав вчасно заяву, але його прізвище вказано в наказі про цьогорічну атестацію?

5 Лукіна Тетяна Володимирівна  
Чи є розяснення про викладачів мистецьких закладів, які мають вищу категорію, як виняток, відповідно значних досягнень, прийняті на роботу до 1996 р. ?Адже згідно нового положення ім повинні дати лише 9 розряд!

4 Володимир  
Дуже вдячний за відповідь ! І ще одне запитання . Чи, історико-географічна експедиція " Історія міст і сіл України", відноситься до фахових конкурсів істориків? І які конкурси, крім " Вчитель року" , туди відносяться ?

3 umni4ka  
Відповідь у Листі: цитую
"Педагогічні працівники, яких до 20 жовтня 2010 року внесено до списків осіб для проходження позачергової атестації з метою підвищення кваліфікаційної категорії, проходять атестацію незалежно від терміну, який минув після присвоєння їм кваліфікаційної категорії за результатами попередньої атестації."
Успіхів!

2 Володимир  
Я розумію що вони, повинні бути про атестовані.

1 Володимир  
А як же, вчителі, які атестуються через 2 роки (позачергово подали заявки у 2010році ). Закон на них, по суті, не повинен розповсюджуватися, адже він вступив в силу 30.12.2010?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]