Головна » 2011 » Січень » 17 » Міносвіти оприлюднило результати Інтернет-зборів батьків першокласників
16:05
Міносвіти оприлюднило результати Інтернет-зборів батьків першокласників

Міністерство освіти та науки, молоді та спорту оприлюднило підсумки перших Всеукраїнських Інтернет-зборів батьків першокласників, йдеться в наказі №6 «Узагальнені результати проведення Всеукраїнських Інтернет-зборів батьків першокласників» від 10 січня 2011 року.

Перші Всеукраїнські Інтернет-збори батьків першокласників проводили з 25 жовтня по 25 листопада 2010, відповідно до розпорядження Міністерства освіти і науки від 19 жовтня 2010 року № 143-р.

Батькам першокласників запропонували відповісти на низку запитань: з яким настроєм йде дитина у перший клас, чи безпечне перебування дитини у школі, чи достатнє забезпечення першокласників підручниками, чи потрібно вчити англійську мову з першого класу тощо.

Результати Інтернет-опитування повинні допомогти у вдосконаленні організації навчально-виховного процесу в перших класах загальноосвітніх навчальних закладів.

Перший заступник міністра Борис Жебровський вже доручив місцевим управлінням освіти довести результати Інтернет-зборів до відома директорів шкіл, щоб ті, у свою чергу, поліпшили умови навчання учнів початкової школи.

За матеріалами ІА «Світ освіт»

Повний текст наказу

Переглядів: 1428 | Додав: umni4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]