Головна » 2018 » Лютий » 13 » Віртуальна учительська
23:52
Віртуальна учительська

Вдосконалення інформаційних технологій займає важливе місце серед численних нових напрямів розвитку освіти. Воно націлене на розвиток шкільної інфраструктури, а саме на інформаційне середовище навчального закладу, що припускає впровадження і ефективне використання нових інформаційних сервісів.

Проект з умовною назвою «Віртуальна учительська» педагогічні працівники   КЗ СЗШ 44 активно почали із цього навчального року, в наступному - планується його поширення. Сайт-навігатор «Віртуальна учительська КЗ СЗШ №44» функціонує в поєднанні з організацією співпраці педпраівників школи у середовищі Classroom ВУ КЗ СЗШ №44.

Можна виділити такі переваги використання цієї форми організації взаємодії між учителями і адміністрацією:

  • доступність «Віртуальної учительської» розміщеної в Інтернеті, доступ до неї можливий з будь-якої точки, що має вихід в Інтернет;
  • відкритість інформації, яка здійснюється за рахунок публічного її представлення;
  • зберігання інформації про проведені заходи і документації в одному місці на хмарному сервері (Google Диску);
  • можливість колективного формування різних звітів.

Узагалі, дистанційна освіта - це один із сучасних трендів. Особливо він актуальний в Україні, зважаючи ще й на військові дії, подовжені канікули тощо. Таке навчання цілком можна організувати з допомогою Сайтів Google. Педагоги самостійно освоюють наданий їм інструмент в тих напрямках, які їм найбільш важливі, - створюють тематичні блоги, колективно працюють над документами,  використовують елементи «перевернутого» навчання і в середовищі Classroom, створена класна кімната «Про sh44.at.ua», в якій навчають роботі зі шкільним сайтом.

Створення і впровадження «Віртуальної Учительської» процес тривалий, але її плюси проявляються на кожному етапі впровадження. Співробітники школи щодня освоюють нові шляхи застосування різних інструментів у своїй педагогічній роботі

Координатор проекту Болдирева Світлана Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи

Електронна адреса: s.umni4ka@gmail.com 

Переглядів: 1811 | Додав: umni4ka | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
2 dmousa97  
https://quizplus.com

1 dmousa97  
I think this tool can help;
Код
https://quizplus.com

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]